Prenosna davčna blagajna

Optimalna rešitev za prodajo na odprtem

Svoj pametni telefon ali tablico lahko v prav vsakem hipu pretvorite v mini prenosno davčno blagajno. To lahko naredite s pomočjo posebej razvite aplikacije za mobilne naprave TRONpos Android. Prenosna davčna blagajna za uspešen zagon potrebuje ustrezno mobilno napravo, na primer pametni telefon ali tablico, mobilno aplikacijo, povezavo na internet ter tiskalnik. Med uporabniki je zlasti priljubljena zaradi svoje ekstremne praktičnosti pri zbiranju storitev in izdelkov.

Dobrodošla pomoč mobilne davčne blagajne

Prenosna davčna blagajna je dobrodošla za upravljanje stroškov storitev v lokalih oziroma salonih (frizerski salon, kozmetični salon, zlatarna, cvetličarna), pri prodaji na stojnicah, pri prodaji od vrat do vrat (tudi pri prodajalcih na plaži), v potujočih trgovinah (na primer mobilni catering), pri najemu opreme (skuterji,kolesa in druga prevozna sredstva), pri prodaji avtobusnih kart, za intervencijo na terenu (na primer za dimnikarje, zdravnike, veterinarje), za stroške taksi storitev.

Prenosna davčna blagajna vam tako v prav vsakem trenutku ponuja odlično podporo. Nastale morebitne težave na daljavo odpravijo naši strokovnjaki (strokovna pomoč in podpora) in to na zelo hiter ter učinkovit način.

Osnovni paket mobilne davčne blagajne

Osnovni paket prenosne oziroma mobilne davčne blagajne zajema izdajanje računov, modul po normativih Finančne uprave Slovenije, blagajniško poslovanje, komplet analize ter poročila povezana s prodajo artiklov oziroma storitev, pregled storitev in artiklov ter cen in tiskanje računov.

V ceno osnovnega paketa prenosne davčne blagajne so všteti še podpora preko elektronske pošte, nadgradnje pa so vračunane v ceno pri vseh paketih. V ceni vseh verzij prenosnih davčnih blagajn je vključen še modul za blagajne v skladu z najnovejšimi zahtevami FURS za izmenjavo s FURS.

Brez nakupa nove in drage opreme

Prenosna davčna blagajna vam omogoča, da vam ni treba kupovati nove, drage opreme. Lahko namreč uporabite opremo, ki jo že imate pri roki. Namestitev blagajne je hitra in brezplačna. Spletna podpora vam je nudena 24 ur na dan, vse posodobitve in nove različice aplikacije se posodabljajo samodejno in povsem brezplačno.

Vse spremembe blagajne, ki so povezane s spremembami pogojenimi z zakonskimi predpisi, so brezplačne. Za vse to in še več v celoti poskrbimo pri TRONpos, kjer smo prepričani, da je izbira naše rešitve prava odločitev za vaše podjetje.
Prenosna davčna blagajna
MasaKolmancic 26 julij, 2021
DELITE TO OBJAVO
OZNAKE
ARHIV


Ključne prednosti TRONpos OnlineShop