O nas

TRONpos je produkt večletnih izkušenj in znanj iz področja maloprodaje in prodajnih sistemov ter razvoja poslovnih programskih rešitev družbe Comtron.

Danes imamo znanje in izkušnje, ki smo si jih pridobili v več kot 30 letih nenehnega strmenja k odličnosti in premikanju mejnikov pri zadovoljevanju potreb naših poslovnih partnerjev.

V današnjem času mora biti program za račune funkcionalen, razločen, uporabniku prijazen in enostaven. Z modernimi programi, kot je davčna blagajna TRONpos si olajšamo delo.

Od kioska, slaščičarja ali frizerja do velikih trgovskih mrež in gostinskih verig. Rezerviranje miz, zadovoljevanje potreb strank, določanje nalog strežnemu osebju in upravljanje kuponov. Vse te naloge lahko enostavno opravite preko blagajniškega programa TRONpos. 

Naše poslanstvo in vizija

S produkti, ki jih razvijamo za poslovne partnerje želimo zadovoljiti potrebe uporabnikov po enostavnih in interaktivnih rešitvah ter hkrati zadovoljiti potrebe in želje trga, po naprednih prodajnih akcijah in marketinških orodjih.

Naše podjetje temelji na trdnih temeljih in vrednotah ter viziji, a se nenehno spreminja, razvija in raste. Zaposlujemo strokovnjake iz področja informatike, ekonomije ter matematike, od katerih zahtevamo, da delajo v skladu s pravili stroke in po svojih močeh prispevajo k delovanju družbe in poslovnih partnerjev v skladu z zastvljenimi cilji in vrednotami.

Zgodovina

1989

 Ustanovitev podjetja COMTRON

1997-2000

Prve programske rešitve...

...in prve izkušnje z blagajnami

2010

Pričetek razvoja produkta TRONpos

 2011
                              Zagon TRONpos v navezavi s TronInterCenter
2013

 Prva TRONpos samostojna postavitev

2014

  Integracija  z ERP Infor LN...

...in prva TRONpos ANDROID stranka

2018

Popolna prenova grafičnega vmesnika


2019

Prejem dveh prestižnih nagrad za blagajno TRONpos ANDROID LITE

2020

Prehod na oblačno poslovanje

S poslovnimi partnerji vzpostavljamo dolgoročna partnerstva
in skupaj oblikujemo pot prihodnosti.


Zaupajte nam kaj lahko storimo za vas, skupaj bomo našli pravo rešitev.

Pridobi ponudbo