Do spletne trgovine v 48 urah

Do spletne trgovine v 48 urah

Spletno trgovanje je v tem hipu priljubljeno in zaželeno bolj kot kdaj koli poprej. Tudi zato je skrajni čas, da svoje poslovanje preselite na splet. Selitev na splet se morda zdi stresna, a če se zadeve lotite na pravi način, vse skupaj lahko postane mačji kašelj. Svoje mesto na spletu lahko zasedete in zaženete že v samo 48 urah. Kako? Rešitev se imenuje TRONpos OnlineShop.

TRONpos OnlineShop je hitra ter preprosta rešitev za začetek prodaje na spletu. Vključuje popolno integracijo z davčno blagajno, kar zagotavlja prodajo z enakimi prodajnimi pogoji kot v fizični prodajalni.

7 bistvenih prednosti TRONpos OnlineShop

100% povezava s TRONpos, zagon v 48 urah, mobilni dizajn, enostaven CMS, različne možnosti plačevanja, možnost digitalne strategije in oglaševanja in on-site optimizacija spletne strani so sestavine za recept, kjer nastane najučinkovitejše spletno poslovanje.

Spletna trgovina, ki jo boste s pomočjo izkušenih strokovnjakov ustvarili v samo 48 urah, je 100% povezljiva s TRONpos davčno blagajno. To vam omogoča najhitrejši prenos artiklov, strank in zaloge iz TRONpos davčne blagajne, samodejni prenos naročila iz spletne trgovine v TRONpos ter preprosto izdajo blagajniškega računa.

Za vas bo v 48 urah postavljena spletna stran, prilagojena z dizajni po vaši meri. Spletna trgovina je preprosta za uporabo, zato ne potrebujete nikakršnega posebnega predznanja. TRONpos OnlineShop je popolnoma prilagojena tudi mobilnim napravam, kar je zagotovo še eden od večjih plusov.

Popoln pregled nad spletnim poslovanjem

Stike s strankami boste lahko vzdrževali preko portala, in to 24 ur na dan, vse dni v tednu. Tako boste imeli popoln nadzor nad svojimi naročili, računi in poslovanjem na sploh.

Svojim zvestim strankam boste s TRONpos OnlineShop omogočali različne možnosti plačevanja: s plačilnimi karticami - preko PayPala, predračuna ali po povzetju. Izkušena marketinška ekipa pa bo vrhunsko poskrbela za oglaševanje ter digitalno strategijo. S tem se bo vaša prodaja samo še povečevala.

Visoka uvrstitev v brskalnikih

V 48 urah zasnovana spletna prodajalna je narejena po vseh SEO standardih. To vam bo zagotovilo najvišja uvrščanja na vaše spletni strani v brskalnikih. To pa je eden od temeljnih dejavnikov za uspešno poslovanje.

Pridobite ponudbo za TRONpos OnlineShop. Tako boste hitreje uspešnejši. Za več informacij kliknite tukaj.
Do spletne trgovine v 48 urah
MasaKolmancic 26 julij, 2021
DELITE TO OBJAVO
OZNAKE
ARHIV


Brezplačno svetovanje ob pričetku poslovanja z davčno blagajno