Blagajniška rešitev za manjše gostinske lokale

Vrhunska blagajniška rešitev za manjše gostinske lokale 

Čeprav ste lastnik ali najemnik manjšega gostinskega lokala, za svoje nemoteno opravljanje dela potrebujete dobro blagajniško rešitev. TRONpos blagajna je zagotovo ena od najboljših rešitev, ki so vam trenutno na voljo. Tovrstna gostinska blagajna je namreč izjemno preprosta za uporabo ter omogoča izjemno prilagodljivo platformo.

Gostinska blagajna TRONpos GASTRO BAR omogoča odličen sistem za vodenje z normativi, prilagodljive analize ter še druge številne prednosti, ki vam jih razkrivamo v nadaljevanju. Pred tem pa si lahko preberete, kaj pravzaprav potrebujete za pripravo omenjene blagajne.

TRONpos strokovna ekipa poskrbi za večino izvedbe

Za pripravo gostinske blagajne bo skorajda v celoti poskrbela ekipa TRONpos. Ta bo namestila programe in vse prilagodila vašim željam in potrebam. Obenem bo dobro poskrbela tudi za ustrezno izobraževanje kadra za učinkovito uporabo sistema.

Sami boste morali pripraviti le nekaj podatkov, in sicer cenik artiklov, spisek uporabnikov z davčnimi številkami, interni akt ter namensko digitalno potrdilo za davčno potrjevanje računov.

Ključne funkcionalnosti vrhunske gostinske blagajne

Gostinska blagajna TRONpos za manjše gostinske lokale se ponaša z izjemnimi funkcionalnostmi.Omogoča vam davčno potrjevanje računov, ki je 100 % skladno z zakonodajo o davčnem potrjevanju računov; vodenje in vnos vseh artiklov; izdajo originalnih računov; vodenje zaloge z gostinskimi normativi; možnost izdaje dokumenta po nabavni ceni brez DDV; izdelavo cenikov po dnevih in po urah.

Vrhunska gostinska blagajna vam omogoča tudi izvoz v e-računih; možnost izdaje veleprodajnih dokumentov; spremljanje prodaje ter izvoz poročil ter analiz v pdf obliki; dnevno zaključevanje blagajne ali pa zaključek po vaših željah in ne nazadnje še zaledni pisarniški program.

Dobrodošli razširitveni dodatki

Gostinska blagajna, ki si jo lahko pobliže ogledate tudi na spletu, vam ponuja še več. Omogoča vam razširitvene dodatke, in sicer mobilne analize. Na ta način boste lahko poslovanje lokala spremljali od kjer koli in kadar koli.

Vas zanima še več? Kliknite TUKAJ
Blagajniška rešitev za manjše gostinske lokale
MasaKolmancic 26 julij, 2021
DELITE TO OBJAVO
OZNAKE
ARHIV


Prenosna davčna blagajna