Ključne prednosti TRONpos OnlineShop
V tem hipu je učinkovita izdelava spletne trgovine še toliko pomembnejša. To vam narekujejo trenutne razmere, saj je selitev vašega poslovanja na splet v času epidemije skorajda nujno potrebna. To vam bo zagotovo prineslo učinkovito namestitev izpada dohodka in še druge številne prednosti.

Izdelava spletne trgovine predstavlja preprosto in hitro rešitev za začetek prodaje na spletu. S popolno integracijo z davčno blagajno TRONpos si boste omogočili prodajo z istimi prodajnimi pogoji kot v fizični trgovini.

100% povezljiva s TRONpos davčno blagajno


Sodobna, preprosta in mobilnim napravam prijazna izdelava spletne trgovine vam prinaša 100 % povezljivost s TRONpos davčno blagajno. S povezavo si boste lahko omogočili izjemno hiter prenos artiklov, strank in zaloge iz TRONpos davčne blagajne.

Spletna trgovina vam omogoča tudi samodejni prenos naročila iz spletne trgovine v TRONpos ter izjemno preprosto izdajo blagajniškega računa.

Zagon trgovine v 48-ih urah


Izdelava spletne trgovine je končana v samo 48-ih urah. Za vas bomo postavili preprosto, a izjemno učinkovito spletno stran. Prilagodili bomo vse dizajne, poskrbeli za prenos artiklov iz TRONpos davčne blagajne.

Prav tako bomo vas bomo dobro pripravili na uporabo in upravljanje. Ugotovili boste, da je spletna trgovina TRONpos OnlineShop za upravljanje preprosta in da ne boste potrebovali prav nobenega posebnega predznanja.

Za mobilne naprave prijazna trgovina


Izdelava spletne trgovine omogoča popolno prilagajanje vsem mobilnim napravam. Ugotavlja se, da vse več spletnih uporabnikov pri brskanje po spletu uporabljajo pametne telefone in tablične računalnike.

Prav tako vam bo trgovina omogočala preprost CMS. Odnose s strankami boste lahko upravljali preko portala, in sicer vse dni in ure v tednu. Nad svojimi naročili, računi ter poslovanjem boste imeli popoln nadzor.

Plačevanje in oglaševanje v spletni trgovini


Kakovostna izdelava spletne trgovine TRONpos OnlineShop vam zagotavlja različne možnosti plačevanja, na primer s plačilnimi karticami, preko PayPal-a, po povzetju ali preko predračuna.

Strokovno podkovana in izkušena marketinška ekipa bo poskrbela za digitalno strategijo ter oglaševanje. S tem se bo lahko bistveno povečala vaša spletna prodaja.

Trgovina po SEO standardih


Izdelava spletne trgovine je zasnovana oziroma narejena po prav vseh SEO standardih. To vam bo zagotovilo uvrstitev na najvišja mesta v brskalniku, posledično velik obisk, prodajo in ne nazadnje izjemen uspeh. 

Ključne prednosti TRONpos OnlineShop
MasaKolmancic 26 julij, 2021
DELITE TO OBJAVO
OZNAKE
ARHIV


10 nasvetov kako uspešno promovirati vaš bar ali restavracijo